Leiding

Leeftijd: 
+17 jaar (vanaf het 6e middelbaar)

Geen scouts natuurlijk zonder leiding! Onze leidingsploeg bestaat steeds uit 1 takverantwoordelijke per tak en verder uit meer leiding en plusleiding. Plusleiding zijn leiding die er misschien niet elke zondag of elk kamp bij kunnen zijn maar onze leidersploeg aanvullen wanneer ze kunnen! (zie het overzicht bij https://scoutsmeulestede.be/node/76).

We zijn een gemotiveerde vrolijke bende die elke zondag vol enthousiasme klaar staan voor een fantastische middag. Veel van onze leiding heeft nog nooit in de scouts gezeten voor ze leiding werden, dus echt iedereen is welkom om eens kennis te komen maken met ons. Wij zijn een inclusieve scouts en dat stopt natuurlijk niet bij de leden alleen, dus ook jongvolwassenen met een (lichte) fysieke of mentale beperking zijn heel welkom om eens kennis te komen maken met ons en eens te testen of scouts iets voor hun zou zijn!

Bij de leiding kun je ook een kleurentotem krijgen (mits je al een totem én adjectief hebt), dit gebeurd op een georganiseerd weekend om de 2 a 3 jaar. 


Wet
Wij verzetten bergen

oren gespitst

hart op de tong

fluitend op pad 

wagen wij de sprong

Kreet

Meulestee,

In u coté!

Meulestee,

voor u kadee!

Contact

Mail: scoutsmeulestede@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/ScoutsMeulestede

Instagram: @scoutsmeulestede